Zmiana siedziby biura, problem z siecią wifi

Posty: 34
Rejestracja: 13 lip 2015, 12:01
Lokalizacja: Krakow

Zmiana siedziby biura, problem z siecią wifi

Postautor: Wisielec » 20 maja 2016, 5:12

Miałem ostatnio przeprowadzkę do nowej siedziby która jest większa i bardziej prestiżowa ale mam tu ciągłe problemy z siecią. Nie wiem czym to jest spowodowane, czy coś nie tak podłaczyłem, czy budynek jakoś źle działa na fale bo nie mogę odpowiednio skonfigurować działania, tak żeby wszystkie komputery ją odnajdywały i udostepnialy swoje pliki i drukarki. Ktoś się spotkał z takim problemem co moze byc przyczyną?

Posty: 104
Rejestracja: 20 lut 2014, 8:38
Lokalizacja: Inowrocław

Zmiana siedziby biura, problem z siecią wifi

Postautor: caroline » 20 maja 2016, 6:45

Przyczyn moze byc wiele. Prowadzę biuro rachunkowe od wielu lat, wifi miałam jak było jeszcze nowością i byłam świadkiem niezliczonej ilości awarii i problemów. Nauczyłam się że samemu nie ma co grzebać w tych rzeczach, najlepiej znaleźc sobie dobrą firmę IT która bedzie opiekowac sie działaniem komputerów. Mój sposób działa bo wszystko funkcjonuje jak należy.

Posty: 34
Rejestracja: 13 lip 2015, 12:01
Lokalizacja: Krakow

Zmiana siedziby biura, problem z siecią wifi

Postautor: Wisielec » 20 maja 2016, 8:44

Właśnie sie nad tym ostatnio zastanawiam. Pytałem znajomych i polecono mi tę firmę: wieza.pl. Mam zamiar sie z nimi kontaktowac bo sam rozwiazania nie znajde. Pozdrawiam i dziekuje.


Wróć do Technologie

cron